Kontakta oss

Det här formuläret kan du använda om du vill skicka ett mail till oss. Vi lovar att höra av oss så fort vi kan.

48 Gotlandsgatan
Stockholm, Stockholm County, 11665
Sweden

+46707346677

Produktionsbolag i Stockholm som hanterar film, 3d & 2d animation. Vi har egen filmstudio,ljudstudio, kameror m.m.
Vi hjälper er med produktion av instruktionsfilm, informationsfilm, företagsfilm, utbildningsfilm och reklamfilm.

Vinjetter

Vi har lång erfarenhet av att producera vinjetter och grafik för event, galor och mässor.

vinjetter_01

EVENT

Att framföra ett budskap kan man enkel göra med Power Point, men vad har det för genomslag hos din publik? Genom specialproducerad enhetlig grafik kan du paketera ditt budskap på ett helt nytt sätt. Varför prata siffror när du kan visa i bild vad det betyder i realiteten för företaget, och dessutom projecerat i hela lokalen?
Vi producerar eventgrafik så som intron, vinjetter, namnskyltar, eller filmer för både eventbyrårer och direkt mot företag. Genom åren har vi fått företroendet att producera innehåll till en rad stora event i Sverige som bland annat Microsoft TechDays och Telias Connect2Business. Vi har stor erfarenhet av att visualisera och anpassa det material ni vill framhäva under just ert event.
Här nedanför kan du se några exempel på hur grafiken kan se ut. Du hittar även mer under fliken vad vi gjort. Tveka inte att kontakta oss så kan vi dela med oss av våra erfarenheter till ert event.

event

MÄSSOR

Många av våra event- och möteskunder har kontaktat oss efteråt för att få hjälp med att anpassa deras grafik till en mässmonter vilket lett till att vi nu även kommit att ta fram material för mässor. Att använda sig av rörlig grafik i en mässmonter kan vara ett utmärkt verktyg för att locka till sig potentiella kunder samt att på ett enkelt sätt sprida sitt budskap till det kunder som man inte hinner prata med.
Vi har även möjlighet att ta fram conept-skisser över din mässmonter i 3D för att du ska få en bild av hur din monter bäst kan planeras. Hör av dig så kan vi hitta bra lösningar till dina tjänster eller produkter.


KONTAKTA OSS Om VINJETTER

Namn *
Namn

EXEMPEL PÅ VINJETTER