_U5A7357.jpg

Filmstudio med många användningsområden

Som ett av få produktionsbolag i centrala Stockholm så har vi glädjen att ha en egen professionell filmstudio i våra lokaler på Södermalm.

Med en "scenyta" på ca 3,8x3,4 m så är studion perfekt för inspelning av t.ex en presentatör eller två personer i en intervjusituation. Ljudisoleringen och ljuddämpning i studion gör att man får ett förstklassigt ljud på inspelningarna. De rundade hörnen och de flyttbara ljuddämpnings panelerna på sidoväggarna gör att man enkeltkan jobba med flera kameror och ändå bibehålla en helt vit bakgrund utan skuggor.

Vi har fast monterad belysning i tak vilket gör att man kan använda maximal golvyta i studion.
Belysningen består av 8 stycken KinoFlo paneler med fast sken på bak samt sidoväggar. 2 stycken led-paneler för bakljus och två stycken Velvet Power 2 för frontljus. Front och bakljus går att kontrollera via en ljusmixer.

Med hjälp av rekvisita kan studion enkelt omvandlas till andra typer av miljöer för t.ex. Reklamfilm, Utbildningsfilm, Produktfilm m.m.

Behöver man en annan bakgrundsfärg än vit så löser man det enkelt med pappersfonder eller tyger.
Vi har även greenscreen tyg för chroma key som täcker både bakre vägg samt golv.Interaktiv 3d modell av studion


filmstudio

Hyra?

Studion är möjlig att hyra för era produktioner och om ni så önskar så kan ni även hyra kamera, ljud och ljus, använd kalkylatorn nedan för att se vad detta skulle kosta.

studio_web.jpg

Frågor om studion?

Ring eller maila Dennis så hjälper han dig.
076-024 34 94
dennis@multiproduktion.se


Några filmer producerade i studion