Hyr en filmstudio i centrala Stockholm

Som ett av få produktionsbolag i centrala Stockholm så har vi glädjen att ha en egen professionell filmstudio i våra lokaler på Södermalm.

Med en "scenyta" på ca 3,8x3,4 m så är studion perfekt för inspelning av t.ex en presentatör eller två personer i en intervjusituation.
Ljudisoleringen och ljuddämpning i studion gör att man får ett förstklassigt ljud på inspelningarna. De rundade hörnen och de flyttbara ljuddämpnings panelerna på sidoväggarna gör att man enkelt kan jobba med flera kameror och ändå bibehålla en helt vit bakgrund utan skuggor.

filmstudio

Vi har fast monterad belysning i tak vilket gör att man kan använda maximal golvyta i studion.
Belysningen består av 8 stycken KinoFlo paneler med fast sken på bak samt sidoväggar. 2 stycken led-paneler för bakljus och två stycken Velvet Power 2 för frontljus. Front och bakljus går att kontrollera via en ljusmixer.

Med hjälp av rekvisita kan studion enkelt omvandlas till andra typer av miljöer för t.ex. Reklamfilm, Utbildningsfilm, Produktfilm m.m.

Behöver man en annan bakgrundsfärg än vit så löser man det enkelt med pappersfonder eller tyger.


Studio med green screen

Studio med green screen

Vi kan på begäran hänga upp ett sömlöst greenscreen tyg som är spänt på ram, vilket garanterar en helt skrynkelfri green screen. Storleken på denna ram är 4x2.4 m.


Ladda ner en PDF med information om filmstudion

Här kan du ladda ner en PDF med samlad information om studion - toppen om du behöver visa en kollega.


Interaktiv 3d modell av studion

Ta gärna en interaktiv tur i studion nedan. Vi rekommenderar dock alltid ett besök innan ni bokar, så att ni ser att studion lämpar sig för just er produktion.


Extra utrymme?

Om ni behöver ytterligare utrymme för te.x. make-up, fika, förvara utrustning eller en plats för de som inte behöver befinna sig i studion under inspelning så kan ni hyra till vårt konferensrum när ni är här. Priserna hittar ni i kalkylatorn nedan.

studio konferensrum

Pris kalkylator för studiohyra

Filmstudion hyrs ut med fast monterad belysning, men om ni inte orkar släpa med er egen utrustning så har vi både kameror, extra belysning m.m. som går att hyra till.
Använd kalkylatorn nedan för att få fram ett pris.


Lediga tider för studiohyra

I kalendern nedan kan du se vilka tider som är bokade (röda block). Bokningar kan dock ändras så tveka inte att höra av dig även om du är intresserad av en tid som just nu är upptagen.
Notera att vi inte hyr ut studion på lördagar och söndagar.

calendar

Frågor om hyra av filmstudion?

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss så snart vi kan. Ni når oss även via chatten nere till höger, eller på telefon 070-734 66 77, vardagar 09-17.

Namn *
Namn

Några filmer producerade i studion