Ett film produktionsbolag i Stockholm

Multiproduktion är ett produktionsbolag baserat i Stockholm som hjälper våra kunder från ax till limpa när det gäller filmproduktion. Oavsett filmformat och visningskanal så är vi en betrodd partner med lång erfarenhet inom produktion av informationsfilm, reklamfilm, utbildningsfilm, instruktionsfilm, presentationsfilm, produktfilm, företagsfilm... ja egentligen allt som man kan sätta ordet -film efter;) Nedan kan du läsa om några av våra främsta kompetenser.


Filmproduktion

Vi har kapacitet att producera de mesta inom filmproduktion, från tekniskt komplicerade reklamfilmer till intervjuer på stan eller informationsfilmer om en produkt eller ett företag. Vi har möjlighet att komma till er och spela in eller så kan ni komma till oss och spela in i vår ljudisolerade filmstudio. I postproduktionen klipper vi självklart ihop materialet, ställer färger och stil, lägger till grafik om det behövs och ser till så att ljudnivåer och bild är av högsta kvalité.


Animation 2d & 3d

Idag gör vi animationer i någon form till nästan alla produktioner. Det kan vara allt ifrån animerade namnskyltar, rörliga diagram, till att hela filmen är animerad. Eftersom flera av våra animatörer brinner för just animation utvecklar vi oss själva så ofta vi har tid med egna projekt där vi prövar olika arbetssätt, program etc.
Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp med en animerad presentationsfilm, företagsfilm eller reklamfilm.

Här kan du läsa mer om animerad film.

 
 
 

 

mpLogoDesktop1080.jpg
 

Ljudproduktion

Femtio procent av en bra film är ljudet men det lägger man bara märke till när det är dåligt. Därför lägger vi ner stor energi och tid på att få så rent och balanserat ljud som möjligt. I vår ljudstudio har vi möjlighet att läsa in så kallad “voice over” för olika produktioner. Ibland läser våra kunder in texter själva men oftast använder vi oss av professionella “speakers” som har en behaglig röst att lyssna på samt är vana med betoning, tonläge och tempo. Om du har några speciella önskemål eller om det är en komplicerad text får du gärna vara med under inspelningen och komma med feedback på plats.
Vi har tillgång till en röstbank med en rad olika röster på olika språk. Klicka på för våra kunder för att lyssna på de olika rösterna och välj ut den du tycker passar bäst.
Innan vi släpper iväg en film, animation eller ljudfil ser vi till att den är mastrad för det medie som den ska sändas på.


Grading, Undertextning, Översättning m.m.

Vi tycker det är viktigt att kunna följa våra kunders produktion hela vägen från idé till färdig publicerad film. Därför erbjuder vi även en mängd tjänster kopplat till efterbearbetning av filmerna såsom Grading, Undertexter, Översättningar m.m.

Här kan du läsa mer om vikten av undertexter.
Filmstudio

I våra lokaler har vi en egen studio med vit cyklorama-vägg, fast monterad belysning, teleprompter och ljudabsorbenter, vilket gör att den även lämpar sig för ljudinspelningar. Vi filmar med en Red Epic W som har en upplösning på 8k, vilket är mer än 16x Full HD. Vid behov kan studion göras om till en greenscreen studio.
Filmstudion går även att hyra.

Läs mer om vår fina studio här.

 

 

_U5A7357.jpg
 

Vi som gör allt

Kalle.jpg

Karl-Johan Stranderg

VD/Producent

Linnea.jpg

Linnéa Linder

Produktionsledare

Gustav.jpg

Gustav Fogelström

Redigerare

Ann.jpg

Ann Mellberg

Administratör

Andreas.jpg

Andreas Blidell

Creative Director/Fotograf

Martin.jpg

Martin Karlsson

Motion Designer

Dennis.jpg

Dennis Holmboe

Studioansvarig


Läs mer om Filmproduktion