Kontakta oss

Det här formuläret kan du använda om du vill skicka ett mail till oss. Vi lovar att höra av oss så fort vi kan.

48 Gotlandsgatan
Stockholm, Stockholm County, 11665
Sweden

+46707346677

Produktionsbolag i Stockholm som hanterar film, 3d & 2d animation. Vi har egen filmstudio,ljudstudio, kameror m.m.
Vi hjälper er med produktion av instruktionsfilm, informationsfilm, företagsfilm, utbildningsfilm och reklamfilm.

produktionsbolag stockholm.png

Om vårt produktionsbolag

Multiproduktion är ett produktionsbolag i Stockholm som producerar rörligt content för TV, Webb och alla skärmar man kan föreställa sig.
Vi producerar bland annat; Reklamfilm, Informationsfilm, Företagsfilm, Utbildningsfilm, Instruktionsfilm, Produktfilm.
 

OM VÅRT PRODUKTIONSBOLAG

Multiproduktion är ett produktionsbolag baserat i Stockholm som hjälper våra kunder från ax till limpa när det gäller filmproduktion.
Oavsett filmformat och visningskanal så är vi en betrodd partner med lång erfarenhet inom produktion av informationsfilm, reklamfilm, utbildningsfilm, instruktionsfilm, presentationsfilm, produktfilm, företagsfilm... ja egentligen allt som man kan sätta ordet -film efter;)

Bolagets nuvarande form kom igång när Kalle och Andreas började jobba ihop på ett gemensamt projekt. Andreas jobbade med film och videoproduktion och behövde informativa 3D-animationer som Kalle producerade.

Genom åren har vi kompletterat varandra både tekniskt och kreativt och 2011 slog vi ihop våra företag till Multiproduktion Norden. Däremellan har flera personer kommit till Multiproduktion vilket utvecklat, drivit och utmanat oss att bli ännu bättre. Idag sitter vi nio personer på Gotlandsgatan 48 och det är vår kompetens och kreativitet som är Multiproduktion. Nedanför hittar du lite mer information om vår kompetens.


fimprduktion.png

FILMPRODUKTION

Vi har kapacitet att producera de mesta inom filmproduktion, från tekniskt komplicerade reklamfilmer till intervjuer på stan eller informationsfilmer om en produkt eller ett företag. Vi har möjlighet att komma till er och spela in eller så kan ni komma till oss och spela in i vår ljudisolerade filmstudio. I postproduktionen klipper vi självklart ihop materialet, ställer färger och stil, lägger till grafik om det behövs och ser till så att ljudnivåer och bild är av högsta kvalité.

LJUDPRODUKTION

Femtio procent av en bra film är ljudet men det lägger man bara märke till när det är dåligt. Därför lägger vi ner stor energi och tid på att få så rent och balanserat ljud som möjligt. I vår ljudstudio har vi möjlighet att läsa in så kallad “voice over” för olika produktioner. Ibland läser våra kunder in texter själva men oftast använder vi oss av professionella “speakers” som har en behaglig röst att lyssna på samt är vana med betoning, tonläge och tempo. Om du har några speciella önskemål eller om det är en komplicerad text får du gärna vara med under inspelningen och komma med feedback på plats.
Vi har tillgång till ett röstgalleri med en rad olika röster på olika språk. Klicka på för våra kunder för att lyssna på de olika rösterna och välj ut den du tycker passar bäst.
Innan vi släpper iväg en film, animation eller ljudfil ser vi till att den är mastrad för det medie som den ska sändas på.

ljudproduktion
ANIMATION 2.png

ANIMATION OCH 3D

Idag gör vi animationer i någon form till nästan alla produktioner. Det kan vara allt ifrån animerade namnskyltar, rörliga diagram, till att hela filmen är animerad. Eftersom flera av våra animatörer brinner för just animation utvecklar vi oss själva så ofta vi har tid med egna projekt där vi prövar olika arbetssätt, program etc.
Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp med en animerad presentationsfilm, företagsfilm eller reklamfilm.

FILMSTUDIO

I våra lokaler har vi en egen studio med vit cyklorama-vägg, KinoFlo belysning, teleprompter och ljudabsorbenter, vilket gör att den även lämpar sig för ljudinspelningar. Vi filmar med en Red Weapon som har en upplösning på 8k, vilket är mer än 16x Full HD. Vid behov kan studion göras om till en greenscreen studio.

VI SOM GÖR ALLT

Karl-Johan Strandberg

Karl-Johan Strandberg
VD/PRODUCENT
070-734 66 77

Martin Karlsson

Martin Karlsson
MOTION DESIGNER

 

Andreas Blidell

Andreas Blidell
Creative Director
073-509 10 35

Dennis Holmboe

DENNIS HOLMBOE
REDIGERARE

Linnea Linder

LINNÈA LINDER
PRODUKTIONSLEDARE
070-999 15 06

Gustav Fogelström

GUSTAV FOGELSTRÖM
Redigerare

ANN MELLBERG
ADMINISTRATÖR


LEDIGA TJÄNSTER


NÅGRA AV VÅRA FANTASTISKA KUNDER