Kontakta oss

Det här formuläret kan du använda om du vill skicka ett mail till oss. Vi lovar att höra av oss så fort vi kan.

48 Gotlandsgatan
Stockholm, Stockholm County, 11665
Sweden

+46707346677

Produktionsbolag i Stockholm som hanterar film, 3d & 2d animation. Vi har egen filmstudio,ljudstudio, kameror m.m.
Vi hjälper er med produktion av instruktionsfilm, informationsfilm, företagsfilm, utbildningsfilm och reklamfilm.

informationsfilm.png

Informationsfilm

Multiproduktion är ett produktionsbolag som producerar bl.a. informationsfilm, utbildningsfilm, produktfilm, instruktionsfilm och företagsfilm. En del kallar det filmproduktion, andra videoproduktion.

INFORMATIONSFILM

Eftersom du landat på vår sida om informationsfilm så gissar vi att du har förstått vikten av effektiv kommunikation och att du nu letar efter en partner som kan hjälpa dig att ta nästa steg. Vi har hjälpt allt från små nystartade företag till internationella koncerner med att identifiera och förenkla  informationen i deras budskap. Det kan vara allt ifrån en VD-presentation till en företagsfilm, lansering av en ny tjänst eller produkt till dokumentation av ett projekt eller händelse.
Vi lyssnar på dina behov och förutsättningar och utifrån våra erfarenheter hjälper vi dig att få fram den film du behöver.
Hos oss har vi hela produktionskedjan under ett tak och vi har möjlighet att hjälpa dig med allt från idé och manus till att din slutprodukt fungerar i olika medier. Här kan du läsa mer om våra kompetenser och tjänster. Tveka inte att slå oss en signal och berätta om ditt projekt och dina behov eller kom förbi på en kaffe om du är i stan!


ANIMERAD INFORMATIONSFILM

Trenden med korta animerade filmer för att förklara en tjänst eller presentera en produkt verkar inte avta, och vi förstår varför. Med ett bra manus och snygg grafik kan man snabbt få till en film som folk orkar ta till sig. Vi producerar animerade informationsfilmer i 2d eller 3d där vi kan utgå från ett manér enligt er grafiska profil, eller så designar vi ett snygg stil som passar just ert företag eller produkt.

animerad informationsfilm
produktfilm

PRODUKTFILM

Hos oss kan du få hjälp att filma dina produkter på ett snyggt och proffsigt sätt och visa på både design, funktionalitet och användningsområden. Beroende på funktionalitet kan vi filma er produkt i vår studio eller på location.
Det finns även möjlighet att ta produktbilder för web eller tryckt katalog. 

INSTRUKTIONSFILM

Med hjälp av en välproducerad instruktionsfilm så slår man vilken manual som helst på fingrarna. Det kan vara en film som beskriver hur man använder en tjänst på er hemsida eller hur man bygger en altan. För Byggmax har vi producerat en rad olika instruktionsfilmer om att “bygga själv”. Dels har vi gjort tre filmer om olika byggprojekt samt även ett interaktivt hus i 3D i vilket kunderna själva kan klicka sig runt och se olika moment. Kika gärna på filmerna på Byggmax hemsida.

instruktionsfilm

EXEMPEL PÅ INFORMATIONSFILM

KONTAKTA OSS Om INFORMATIONSFILM

Namn *
Namn