Film för E-Learning & interaktiva utbildningar

Vi producerar inte E-learning kurser, men vi är en fantastisk partner när ni behöver fylla er kurs med intressant innehåll.
Genom åren har vi som produktionsbolag jobbat med några av Sveriges största producenter av E-learning och interaktiva utbildningar, men vi jobbar även direkt mot företag som har egna plattformar, och som behöver hjälp med att fylla dessa med utbildningsfilmer.


Har ni ett manus och en presentatör, löser vi resten. VI har en nyckelfärdig studio där vi spelar in er representant. Studion är utrustad med ljuddämpning, belysning, mikrofoner och en kamera som kan spela in i 8K. Vi har även en Teleprompter där presentatören enkelt kan läsa sitt manus med bibehållen blick in i kameran.
Vanligtvis filmar vi mot den förmålade vita bakgrunden, men det går självklart att välja färg utifrån befintliga fonder eller greenscreen.
I redigeringen kan vi addera grafik och animationer för att lyfta presentationen ytterligare.

Filmade presentationer i studio


Det är inte ovanligt med dramatiserade scenarion i interaktiva utbildningar. Eleven får se ett scenario och skall sedan svara på ett par frågor kopplat till detta. Vi kan hjälpa er med allt från casting av skådespelare till inspelning, regi och redigering.

Produktion av filmade scenarion

Produktion av film för e-learning för Försvarsmakten som vi producerade på uppdrag av Lexicon Interactive.


I kurser som behandlar programvara så brukar man jobba med sk. Screencasts eller skärminspelning, dvs. en inspelning av det som sker på en datorskärm när en användare utför vissa åtgärder. Till detta behövs det ofta en förklarande röst (voice over) och kanske lite markeringar för att förtydliga ytterligare. Vi kan hjälpa er med både inspelning av skärmar, inspelning av voice over samt det där lite extra som lyfter filmen i form av kompletterande grafik.

Produktion av skärminpelning


Ibland kan man behöva förklara skeenden på ett sätt som inte är så lätt att filma. Då finns animationer som ett bra alternativ. Vi jobbar med både 2d & 3d animationer för visualisering.

Animerade explainers


Läs mer om oss