Kontakta oss

Det här formuläret kan du använda om du vill skicka ett mail till oss. Vi lovar att höra av oss så fort vi kan.

48 Gotlandsgatan
Stockholm, Stockholm County, 11665
Sweden

+46707346677

Produktionsbolag i Stockholm som hanterar film, 3d & 2d animation. Vi har egen filmstudio,ljudstudio, kameror m.m.
Vi hjälper er med produktion av instruktionsfilm, informationsfilm, företagsfilm, utbildningsfilm och reklamfilm.

Blogg

Vad händer på vårt produktionsbolag? Vilka filmer producerar vi just nu? Vad kostar en animerad reklamfilm? Vad bör man veta när man ska producera en företagsfilm och vad kostar det? Följ oss ta del av våra funderingar i vår blogg!

Informationsfilm om Kackerlackan

Karl-Johan Strandberg

I dagarna blev vi klara med 3 nya informationsfilmer för Anticimex, och den första, om Kackerlackan, finns nu att beskåda.
Vi har sedan tidigare producerat 3 filmer åt Anticimex i samma serie, då om Getingen, Svartmyran och Vägglusen. Filmernas gemensamma huvudrubrik är "Trygga tips", och syftar till att ge tips och råd om hur man kan förebygga och åtgärda problem med skadedjur. Filmerna presenteras av Håkan Kjellberg som troligen är den mest kunniga och trevliga skadedjursexpert i landet.
Vi har tagit fram det grafiska manéret och animationerna för "Trygga tips filmerna" samt hållit i inspelningarna med Håkan som sker i vår studio på Gotlandsgatan i Stockholm.
Anticimex informationsfilmer är utmärkta exempel på hur man enkelt kan nå ut med korta och kärnfulla budskap till en bred publik och på så sätt skapa ytterligare förtroende för sitt varumärke.