Kontakta oss

Det här formuläret kan du använda om du vill skicka ett mail till oss. Vi lovar att höra av oss så fort vi kan.

48 Gotlandsgatan
Stockholm, Stockholm County, 11665
Sweden

+46707346677

Produktionsbolag i Stockholm som hanterar film, 3d & 2d animation. Vi har egen filmstudio,ljudstudio, kameror m.m.
Vi hjälper er med produktion av instruktionsfilm, informationsfilm, företagsfilm, utbildningsfilm och reklamfilm.

Professionell filmstudio i centrala Stockholm

Blogg

Vad händer på vårt produktionsbolag? Vilka filmer producerar vi just nu? Vad kostar en animerad reklamfilm? Vad bör man veta när man ska producera en företagsfilm och vad kostar det? Följ oss ta del av våra funderingar i vår blogg!

Professionell filmstudio i centrala Stockholm

Karl-Johan Strandberg

Uppdaterad filmstudio

Som ett av få produktionsbolag i centrala Stockholm så har vi glädjen att ha en egen professionell filmstudio i våra lokaler på Södermalm. Under sommaren gav vi studion lite extra kärlek genom några riktigt bra uppdateringar. Förutom spackling och ommålning av cykloramaväggen så har vi fokuserat på att få bort så mycket som möjligt av belysningen från golvet. Vi har därför monterat 8 st led paneler längs sidorna och den bakre väggen för ett fast allmänljus på bakgrunden, vi har monterat 3 st Kino Flos i  taket för front och sidoljus. I bakre delen av studiotaket har vi monterat 2 st DMX kontrollerade ledlampor för bakljus.
Med uppgraderingen kan vi kontrollera dessa sektioner individuellt för att sätta ett grundljus som fungerar för de flesta inspelningar.

Vår uppgraderade Filmstudio.

Filmstudio med många användningsområden

Med en "scenyta" på ca 4x4 m så är studion perfekt för inspelning av t.ex en presentatör eller två personer i en intervjusituation. Ljudisoleringen och ljuddämpningen i studion gör att man får ett förstaklassigt ljud på inspelningarna. De rundade hörnen och de flyttbara ljuddämpningspanelerna på sidoväggarna gör att man enkelt kan jobba med flera kameror och ändå bibehålla en helt vit bakgrund utan skuggor. Med sin yta så fungerar den även utmärkt för att spela in Podcasts med flera personer.
Med hjälp av rekvisita kan studion enkelt omvandlas till andra typer av miljöer (se bild och film nedan från inspelningen av Glitters hår-tutorials) för t.ex. Reklamfilm, Utbildningsfilm, Produktfilm m.m. 
Behöver man en annan bakgrundsfärg än vit så löser man det enkelt med pappersfonder eller tyger. Vi har även greenscreen tyg för chroma key som täcker både bakre vägg samt golv. 

Under inspelning av hår-tutorials för Glitter.

Hår-tutorial för Glitter inspelad i studion.