Från 100 Wattaren till Dombras i Kazakstan!

Det har varit bråda dagar på Multiproduktion. Vi har under de senaste 3 veckorna tillbringat långa dagar på kontoret med en hel drös av roliga projekt. Vi hoppas att vi snart kan visa upp några av de publika produktionerna.

Vi känner att vi gjort oss förtjänta av vårt namn, Multiproduktion, då det verkligen har varit varierande produktioner till både innehåll och produktionsteknik.

Vi fick efter sommaren förtroendet från Baluba Event, att ta fram storbildsproduktioner till den prestigefyllda tävlingen 100-Wattaren som hölls på Cirkus i veckan. Utöver "Vinnarfilmer, Vinjetter, Bumprar m.m, till själva galamiddagen,så producerade vi även material till Nomineringsvernissaget på Stockholm Centralstation, då alla nominerade bidrag presenterades.

Som en kontrast till detta så har vi även producerat en ny film åt TeliaSonera, i serien "Good Stories", om Dombraspelare i Kazakstan. Vi var även med och delproducerade en annan produktion åt TeliaSonera, "Speak-Up Line",  som innebar en inspelningsdag på Telias kontor i Farsta, där vi fick jobba med vår kära Red Epic Dragon.  Vi fick även finbesök i Studion från en av TeliaSoneras chefer för en intervju i det viktiga ämnet Privacy.

Genom våra vänner på Occasion fick vi även förtroendet att producera material till ett stort event för Media Markt. Det blev Vinjetter, korta dramatiserade scener, Intervjuer på stan samt en fotografering i vår studio. Vi hjälpte även Occasion med en produktion åt Carlsberg.

Emellan allt detta så producerade vi Tag-ons för reklamfilmer åt Lundby och Vimn. Nickelodeon behövde även ett nytt Nicktips för spelet Skylanders TrapTeam. Alla dessa levererades på svenska , danska och norska.

När vi ändå höll på, tyckte vi dessutom att det var smart att implementera ett nytt projektstyrningssytem - så det gjorde vi :)

Vi är inte de som slår oss för bröstet... men vi är stolta över vår personal som jobbar efter, och förverkligar, begreppet - "Multiproduktion".

Nu ska vi njuta av tacktårtan från Baluba Event! Trevlig helg.